70 23 90 10 (hverdager 08:30-15:30) post@maritimkompetansenorge.no

Sjø & Fiskeopplevelser

BLI MED PÅ BÅTTUR

MKN Disponerer båten «Storholm», hvor vi tar med grupper på inntil 5 personer på båtturer.  Her tilpasses arrangementene kundens ønske, hvor en får mulighet til både opplevelser, rekreasjon eller opplæring i bruk av båt og utstyr. 

Du som kunde bestemmer både varighet ( minimum 2 timer) og hvor mange som skal være med ( maks 5 voksne ). Vi har ingen aldersgrense på turene, men barn under 16 år må være i følge med en ansvarlig voksen

Hver tur skreddersys kundens ønske

Forslag til aktiviteter på båttur:

  • Havfiske med stang og / eller juksemaskin
  • Fiske med liner og/eller garn
  • Teinefiske etter krabbe og hummer (sesongbasert)
  • Opplæringsturer – lær å håndtere båt & redskap
  • Havopplevelser – få kystlinjen i perspektiv
  • Skjærgårdsturer – sightseeing i fjorder og skjærgård
  • Fotoopplevelser – fang stemningen på sjøen

Hvem passer dette for?

Båttur passer for de fleste som er glad i sjøen, havet og kystnaturen. Tilbudet blir benyttet av både private, det offentlige, reiselivsnæringen, bedrifter og lag. Ved behov leier vi inn flere og større båter. 

SRC/VHF KURS

SRC/VHF brukes av mange mennesker i ulike yrkesgrupper som: boredekksarbeidere, hjelpearbeidere, beredskapsarbeider, båtførere med flere. Radiosystemet er påbudt på yrkesfartøy og frivillig/vanlig på fritidsfartøy.

FØRSTEHJELPSKURS

Førstehjelpskurset er tilrettelagt for kunder som tar vårt båtførerkurs. Hvert sekund teller når man kommer opp i en ulykkessituasjon. Forskjellen mellom liv og død kan ligge i førstehjelpen som ytes på stedet innen ambulansepersonell når frem.

PRAKTISK BÅTKURS

Har du fullført vårt intensivkurs i Båtførerprøven og ønsker innføring i håndtering av fritidsbåt i praksis? Praktisk båtkurs gir deg et bedre grunnlag for å kunne bruke din fritidsbåt på en trygg og forsvarlig måte.